Eetkamertafel hout op maat laten maken door een professional

Mijn vriend en ik wilden graag een eetkamertafel hout op maat laten maken. Wij hadden er namelijk een van plastic en die was echt aan vervanging toe. Wij waren ook onze woonkamer opnieuw aan het inrichten en wilde meer natuur elementen in ons interieur verwerken. Daar past een plastic meubel natuurlijk helemaal niet bij. Omdat het natuurlijk een belangrijk meubel is, wilde wij het niet zomaar door iemand laten maken. Wij gingen daarom opzoek naar een professional die daar echt gespecialiseerd in is. Via een kennis van ons kwamen wij uit bij het bedrijf Fundi. Alles wat zij verkopen kan precies op maat gemaakt worden.

Meubel

Eetkamertafel hout laten ontwerpen

Mijn vriend nam contact op met het bedrijf over de eetkamertafel hout. Een week later gingen wij langs zodat wij onze wensen met hen konden bespreken. Een vriendelijke man ontving ons en wij gingen met hem kijken wat er allemaal mogelijk was. Aan de hand van onze wensen en behoeftes maakte hij een eerste ontwerp. Het zag er gelijk al heel erg goed uit. Daarna zijn we gaan kijken welk houtsoort wij zouden willen voor het meubel. Mijn vriend en ik houden beide echt van massief hout wat licht van kleur is. Het bedrijf had tot ons grote geluk echt precies zoiets in hun assortiment.

Meubel

Prachtig eindresultaat

Nadat mijn vriend en ik het definitieve ontwerp goedgekeurd hadden, begon het bedrijf met bouwen. Toen het af was gingen wij samen langs om het te bekijken. De eetkamertafel van hout was echt heel erg mooi geworden, mooier dan dat wij hadden verwacht zelfs. Wij bedankte het bedrijf voor hun harde werk. Een van de medewerkers vertelde ons dat de tafel helemaal uit verantwoord geproduceerde materialen bestond. Mocht jij ook een meubel op maat willen laten maken, dan raden wij dit bedrijf zeker aan!