Geweldig resultaat door Duurzame Architect

Ik ben een paar maanden geleden begonnen met het laten bouwen van een huis. Ik heb namelijk een stuk bouwgrond geërfd en ik wilde hier graag aan de slag. Met mijn vader ben ik gaan kijken hoe ik dit 9323180-architectural-plan-technical-project-drawing-technical-letters-close-up-architect-at-work-Divider-la-Stock-Photohet beste kon gaan aanpakken. Een huis laat je namelijk niet zomaar bouwen. Daar komt heel wat bij kijken. Wat ik ook graag wilde was een duurzaam huis laten bouwen. Dat is iets anders dan normaal een
huis laten bouwen dus moest ik hier rekening mee houden. Ik ging op het internet op zoek naar manieren hoe ik dit het beste kon gaan aanpakken. Bijna overal las ik terug dat het het beste is om een architect te regelen. Aan de hand van jou wensen schetsen ze een ontwerp voor je en heb je zo het huis precies zoals je hem wilt. Ik kwam op vele websites terecht maar vond steeds niet wat ik wilde.

Beter dan ik had verwacht!

Totdat ik op de website van Duurzame architect terecht kwam. Ze bouwen naast dat ze normaal huizen barchitect-work-1225424ouwen ook duurzaam. Dat is precies waar ik naar zocht! Verder doen ze aan moderne en ecologische architectuur. Ik twijfelde niet langer en nam direct contact met ze op. Na een paar dagen had ik een gesprek met de architect. Tijdens het gesprek vertelde ik hem al mijn wensen over het huis. Later kwam hij terug met een schets terug van hoe mijn huis eruit zou komen te zien. Na een paar kleine
aanpassingen zag het er perfect uit en was alles klaar om te beginnen. De bouw is gelukkig vlot en vlekkeloos verlopen. De service van Duurzame architect was altijd heel goed en het huis zag er nog beter uit dan dat ik dacht. Inmiddels woon ik in het huis en ben ik ontzettend tevreden hoe alles is gegaan.