Goede slotenmaker in Rotterdam

KeyExpert is een allround slotenmaker voor Rotterdam en omgeving. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier aankloppen voor hulp. Tevens zijn zij een erkend PKVW bedrijf. PKVW staat voor Politie Keurmerk Veilige Woning. Al meer dan 55 jaar zijn zij een begrip in deze buurt. Een ander groot voordeel is dat zij 24/7 per dag bereikbaar zijn, mocht je op de één of andere manier niet meer jouw eigen woning in kunnen. Het is misschien handig om het telefoonnummer  010 – 4530000 in jouw mobiel op te slaan, je weet maar nooit waar dit goed voor kan zijn.  slotenmaker Rotterdam

Zeer snel ter plekke

Ik ben zeer tevreden over de geweldige snelle hulp die ik van KeyExpert, de slotenmaker in Rotterdam heb gekregen. Na een avondje stappen kwam ik thuis en wilde mijn sleutel om draaien. Wat er precies gebeurde weet ik niet, maar ik hield maar de helft van dit exemplaar in mijn handen, de rest zat nog in het slot. Het was al laat en het enige wat ik wilde was naar bed gaan. Gelukkig had ik ooit het telefoonnummer opgeslagen in mijn mobiel van de KeyExpert. Deze heb ik meteen gebeld en binnen 15 minuten kwamen zij al aanrijden. Dit was een super snelle service en daar was ik bijzonder blij mee.