Goede traprenovatie en prijs

Een traprenovatie en prijs hiervan, vallen reuze mee. Wij hebben dit voor een paar weken geleden laten doen en hebben eerst bij verschillende bedrijven een offerte opgevraagd. Soms schrokken wij best wel wanneer wij zo een offerte terug kregen, alleen bij Van den Berg parket was dit laten doen zeer aantrekkelijk. Natuurlijk is het ook allemaal afhankelijk hoe de opgang eruit ziet. Als er nog een oude vloerbedekking op ligt, moet deze er eerst af worden gehaald en de treden worden behandeld. Gelukkig is dat bij ons niet het geval en kon het bedrijf meteen aan de slag gaan.  traprenovatie prijs

Bijzonder mooi resultaat

Wij hebben gekozen voor een renovatiesysteem van Trenovo. Hiermee worden de treden met laminaat gelegd in dezelfde kleur als de rest van onze woning. Een geweldig mooie oplossing. De traprenovatie en de prijs zijn ons zo meegevallen, dat wij ook meteen de zolder laten leggen. Zo hebben wij alles weer mooi en kunnen wij er de komende tijd van genieten.

Wil jij ook weten hoeveel het allemaal gaat kosten, laat dan een expert bij jou thuis komen. Deze kan zo bekijken welk prijskaartje jij moet betalen. Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit die dit bedrijf in huis heeft.