Het tuincentrum nabij Nijkerk

Ben jij op zoek naar een tuincentrum nabij Nijkerk, dan moet je eens naar Welkoop in Bunschoten gaan. Het assortiment is hier zo groot dat jij zeker jouw ogen uit zal kijken. Hier hebben zij werkelijk alles voor jouw tuin, huisdier, maar ook voor jouzelf in de vorm van kleding en speciale schoenen, zoals laarzen en klompen. Laatst was ik hierheen gegaan omdat onze honden geen eten meer hadden. Vaak hebben zij hier hun eigen merk in de aanbieding en daar maak ik graag gebruik van. Vaak zie ik hier veel meer leuke spullen en die wil ik dan allemaal kopen.  tuincentrum Nijkerk

Wat een geweldige leuke tuin

Vorige week ben ik even naar het tuincentrum nabij Nijkerk gegaan. Ik was van plan om een paar leuke plantjes te gaan kopen. Toen ik de winkel inliep viel mij oog al meteen op een houten plantenbak. Deze koste maar slechts €10,- , was te mooi om te laten staan. Helaas was dit het laatste model, maar niet getreurd er stonden nog andere mooie bakken te koop. Behalve een paar mooi plantjes, ben ik goed geslaagd. Mijn honden kunnen voorlopig weer eten en kluiven en ikzelf heb een paar mooie tuinschoenen meegenomen. Volgende keer maar weer eens lekker rondneuzen in deze zaak.