Houten vloeren Utrecht precies op maat gemaakt voor jou

Mijn vriendin en ik hebben gekozen voor houten vloeren Utrecht. Wij zijn namelijk net gaan samenwonen in ons allereerste huisje. Dat was natuurlijk best spannend, want opeens moet jij alles samen beslissen. Mijn vriendin houdt erg van een minimalistische inrichting en ik houd juist meer van een industriƫle inrichting. Gelukkig konden wij het wel snel eens worden over wat er op de grond kwam te liggen. Wij wilde beide een vloer van een natuurlijk materiaal. Dat ziet er niet alleen heel erg mooi uit, maar is ook nog eens duurzaam. Het enige waar wij het nog over eens moesten worden was de kleur.

Pakket

Prachtige houten vloeren Utrecht

Er waren een heleboel mooie houten vloeren in Utrecht te vinden. Wij kwamen uiteindelijk bij het bedrijf BPL pakket terecht. Bij hen kregen mijn vriendin en ik gelijk een goed gevoel. Het personeel kwam heel professioneel over en jij kon echt merken dat zij veel productkennis hadden. Zij legde alles uit over de verschillende houtsoorten die zij in het assortiment hadden. Ook lieten zij zien dat zij de vloer in verschillende stijlen konden leggen. Een populaire stijl op het moment was de visgraat. Mijn vriendin en ik vonden die beide erg mooi, dus onze keuze viel daarop.

Pakket

Veel verschillende kleuren

Nadat wij het eens waren geworden over de stijl kwam het lastigste gedeelde, het eens worden over de kleur. Zelf wilde ik een donkere vloer en mijn vriendin wilde er een die lichtgekleurd was. Het was dus best wel even een zoektocht om er een te vinden die wij beide mooi vonden. Gelukkig kwam de medewerker die ons hielp met goede voorstellen. Hij liet een vloer zien die er echt precies tussen in zat. Ik was erg blij toen mijn vriendin hem ook mooi vond. De service van het bedrijf is echt heel erg goed.