Hovenier Noordwijk een geweldig bedrijf

Nooit geweten dat Hovenier Noordwijk mijn tuin in een droomtuin kon veranderen. Jarenlang was ik bezig in en om mijn huis om alles netjes en gezellig te maken. De eerste jaren was ik druk om binnen in mijn huis alles te renoveren en te verbouwen, maar nu ben ik toe om mijn tuin eens een flinke opknapbeurt te gaan geven. Zelf heb ik op internet allerlei voorbeelden bekeken om een idee te krijgen hoe ik mijn tuin kon veranderen. Momenteel is mijn tuin een grote wildernis, overal groeit het onkruid tussen, zelfs de stoeptegels komen naar boven door al het onkruid. Ben er inmiddels al weken mee bezig geweest om dit onkruid te verwijderen, maar hoe meer ik mijn best deed, des te harder het onkruid weer naar boven kwam. Bij elke regenbui leek het wel dat mijn tuin een explosie van groen kreeg, werkelijk waar, het onkruid was niet te stoppen, hier moest snel een goed bedrijf ingeschakeld worden. Via de internet site kwam ik al snel op de site van Hovenier Noordwijk terecht. Hier heb ik verschillende ontwerpen bekeken, en ik moet zeggen dat ik meteen al razend enthousiast werd van een mooie vijver in de tuin, iets waar ik al jaren over droom. lindenbosch-tuinen010-300x300

Een super tuin

Sinds ik mijn tuin onder handen heb laten nemen door het hoveniersbedrijf moet ik zeggen dat ik een super tuin heb. Een mooie tuin met een vijver, en een paar terrassen. Tegenwoordig zit ik met veel plezier weer in mijn tuin, ik ben echt aan het genieten. lindenbosch-tuinen005-300x225