Lichtkoepel laten plaatsen

CompleteSetRechthoekHet sombere kantoor waar ik dag in dag uit zat te werken had heel erg invloed op mijn productiviteit. Ik was het op een gegeven moment beu om continu in een somber kantoor te zitten waar bijna geen natuurlijk licht naar binnenviel. Het kantoor was voorheen een aanbouw waarin spullen werden opgeslagen. Er was daarom tijdens de bouw niet echt rekening gehouden met licht en lichtval.

De lichtkoepel

Samen met een paar vrienden van mij heb ik deze aanbouw helemaal omgebouwd tot kantoor en de ruimte is verder helemaal goed. Het licht bleef een probleem voor mij en daarom ben ik opzoek gegaan naar een lichtkoepel. Dit leek mij een heel goed idee omdat er dan natuurlijk daglicht van boven af het kantoor in zou vallen.

Via een zoekmachine ben ik terecht gekomen op de website van Bouw-handel. Dit bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in lichtkoepels. De prijzen waren op deze website een heel stuk voordeliger dan in een speciaalzaak.

lichtkoepel_helder_1Ik was overtuigd dat dit de beste plek zou zijn om de lichtkoepel te bestellen. Na het een en ander te hebben opgemeten besloot ik een lichtkoepel te bestellen die ook een stukje open kon zodat ik de ruimte kon laten luchten in de zomer.

Het bestellen ging heel erg makkelijk doordat ik zelf kon kiezen op welke manier ik wilde afrekenen. Overmorgen verwacht ik de bestelling en dan moet ik nog even een aantal apparaten huren om de koepel te plaatsen!