Meubels kopen nabij Lelystad

Wat leuk, ik mocht weer gaan winkelen. En dit keer niet voor kleding, maar voor meubels Lelystad. Mijn bankstel hadden wij tien jaar geleden gekocht en de naden begonnen nu los te laten. Daardoor kwamen er nu scheuren in. Dit is vervelend, maar het is ook leuk omdat ik daardoor wel een nieuwe bank mag uitzoeken. Via de folders was ik al ideeën aan het opdoen over wat ik wilde. Wat zou het worden? Een strak design, een heerlijke zachte stof met veel kussen of een leren stof?  En het moest natuurlijk ook wel passen in de woonkamer en bij de andere huisraad.

Oriënteren in de winkel

Het beste is natuurlijk om het in het echt te gaan bekijken. Wij wilden meubels nabij Lelystad kopen. Zo kwamen wij in Dronten bij een nette zaak: Yoor Comfi Store. Wij werden bij binnenkomst vriendelijk begroet. Na even rondgelopen te hebben viel mijn oog op een supermooi bankstel. Een medewerker was in de tussentijd naar ons toe gelopen om ons te helpen. de medewerker vertelde dat het zitgedeelte in verschillende materialen te leveren was. Dat hoefde van mij niet, want ik vond het bankstel zo al mooi en hij zat ook nog eens ongelooflijk lekker. Het personeel heeft ons verder goed geholpen met het bestellen van de huisraad. Hier komen wij zeker vaker terug.