Richmond meubels: perfecte harmonie van stijlen

Of je nu op zoek bent naar een traditionele lichte en luchtige afwerking of juist naar warme rustieke structuren, Richmond meubels biedt de perfecte harmonie van stijlen. Voorheen bekend als de ‘Spieghel Trading Company’, begon Richmond Interiors in 1980 als een familiebedrijf dat antiek meubilair en woonaccessoires verkocht. Het in Nederland gevestigde merk staat tegenwoordig internationaal bekend om hun charmante, industrieel geïnspireerde meubels, en worden in meer dan vijftig landen over de hele wereld verkocht.

Richmond Interiors is een leverancier van eigentijdse meubels en woonaccessoires. Alle meubels van Richmond Interiors zijn volledig in eigen huis ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Naast de beschikbare collecties van hoge kwaliteit, staat Richmond Interiors altijd garant voor een warme en aantrekkelijke uitstraling.

Richmond meubels in Arnhem

Bij de bekendste showroom van meubels in Arnhem – Wereld Laminaat en meubels – tref je een grote collectie van Richmond meubels. Deze showroom van 4500 m² is te vinden op het industrieterrein van Arnhem, aan de noordzijde van de Rijn. Het is gemakkelijk met de auto te bereiken – er is genoeg parkeerplek. Het is een leverancier die te vertrouwen is, want het is al een succes sinds het jaar 2000. Daarnaast staan zij bekend om de beste aanbiedingen van Arnhem en omstreken.

Bijzondere combinaties

Meubels met chromen details en natuurlijke houtsoorten uit de Kensington-collectie bijvoorbeeld, combineren uitermate goed met de ijzeren spinnenpoten en de met parket afgewerkte industriële eettafels. De Richmond tafels en eetkamerstoelen worden gebruikt om bijzonder verleidelijke meubels sets samen te stellen. Van weelderige luxe tot strak minimalisme. De Richmond meubels bieden veel mogelijkheden voor aparte en originele interieurs. Niet voor niets is genieten de meubels van Richmond Interiors grote populariteit. Niet alleen bij de consumenten, maar ook veel ontwerpers en designers gebruiken Richmond Interior meubels in hun creaties.