Sopro tegellijm voor de beste prijs bij Tegelmegashop.nl

Bij het leggen van vloertegels of wandtegels is het noodzakelijk dat u gebruik maakt van kwalitatieve tegellijm. U vindt Sopro tegellijm voor de beste prijs bij Tegelmegashop.nl. Wij gebruiken twee soorten tegellijm van het merk Sopro. Sopro 808 is onze standaard tegellijm die te gebruiken is voor iedere tegel behalve tegels van natuursteen. Hiervoor hebben wij Sopro FKM444 die speciaal voor natuursteen tegels is. Zorg er ten alle tijden voor dat u wel de juiste tegellijm gebruikt. Wanneer u de standaard tegellijm ‘Sopro 808’ toch gebruikt bij natuursteen tegels, kan het voorkomen dat de lijm door de tegel heen trekt. Dit noemen ze ook wel doorbloeden. Er ontstaat dan vlekvorming.

Tegellijm kopen bij Tegelmegashop.nl

Tegellijm kopen doet u net als het kopen van tegels bij Tegelmegashop eenvoudig online. Wanneer u de gewenste hoeveelheid vloertegels of wandtegels toevoegt aan uw winkelwagen, vergeet dan niet om dan ook de juiste tegellijm mee te bestellen. Kiest u ervoor om uw bestelling door ons te laten leveren, dan kunt u na levering direct beginnen met het plaatsen van de tegels. Liever uw bestelling zelf afhalen in onze showroom? Dan bent u van harte welkom! Onze vakkundige medewerkers zullen u dan ook nog voorzien van deskundig advies voor het gebruik van de tegellijm. Tegelmegashop; dé specialist in tegels!

Handige tips bij het lijmen van natuursteen- of keramische tegels

Wanneer u natuursteen tegels of keramische tegels gaat lijmen dan hebben wij nog enkele tips voor u. Zo hoeft u bij het lijmen van natuursteen tegels geen voorstrijkmiddel te gebruiken, het is maar één handeling. Belangrijk is om de tegels minimaal 24 uur te laten drogen, maak dus eerder ook geen contact met de pas gelegde tegels om een ongelijke vloer te voorkomen . Een gemiddelde hoeveelheid lijm is ongeveer 2 tot 2,5 kilo per m2. U kunt gebruik maken van de calculator van Sopro die precies voor u uitrekent hoeveel tegellijm u nodig heeft. Natuurlijk helpen onze medewerkers u hiermee ook graag bij het bepalen van de hoeveelheid lijm. Neem hiervoor eens contact met ons op of bezoek onze showroom in Roermond.