Super mooie design woonaccessoires

Sinds ik de site van ShopADeco heb gevonden kan ik mij bijna niet inhouden om veel leuke spullen te kopen. Dat kan haast ook niet anders als je weet dat je op deze website de keuze hebt uit meer dan 70.000 artikelen. En dat zijn niet zomaar artikelen dit zijn design woonaccessoires van verschillende bekende merken zoals:

Dit is slechts een kleine greep uit alle merken, wanneer je precies wilt weten welk merken er nog meer te verkrijgen zijn dan adviseer ik om op de site van ShopADeco te gaan kijken.  design woonaccessoires

Zeer leuke spulletjes voor in huis

Wederom heb ik weer een paar zeer leuke design woonaccessoires gekocht voor in mijn woonkamer en badkamer. Ik kon het niet laten om een leuke aap te kopen, deze aap is gemaakt van hout en is echt een must voor in de woonkamer. Ook heb ik mijn handdoeken weer aangevuld met zeer mooie handdoeken met de afdruk van een beer erop van het merk Sylvie Thiriez. 

Natuurlijk heb ik nog veel meer mooie spullen besteld via de website van ShopADeco er zijn hier ook zoveel mooie spullen te vinden. Het is leuk en zeer makkelijk om op deze site leuke spullen te kopen voor bijvoorbeeld een verjaardag. Wanneer je boven de €25,- besteld zijn de verzendkosten gratis en binnen tien dagen heb je de spullen al in huis. Zo heb ik laatst voor een goede vriendin een mooie station tafelklok gekocht, echt een lust voor het oog. design woonaccessoires