Taak voltooid: vijverfolie kopen

Het enige wat ik moest doen was vijverfolie kopen. Ik doe dit altijd bij een vast adres online, wel zo makkelijk. Toen ik eenmaal de vijverfolie in mijn winkelwagen had gedaan, bleef ik toch even rondkijken. Ik had het kunnen weten, wanneer je één ding nodig hebt, ga je al snel ook andere dingen nodig hebben. In principe heb ik alles al wel, maar ik ben toch altijd geïnteresseerd in nieuwe producten. Kijken of dit beter werkt, je kent het wel. Ik ben wel altijd op zoek naar innovatie en dat lukt vaak omdat er nog meer betere producten op de markt komen. Zo kun je alles echt afstemmen op je kweek, waardoor ik altijd de beste resultaten krijg. In het begin was dit wel anders hoor, toen had ik er vooral last van dat ik niet goed wist wat ik deed. Ik was niet gefocust. Dit heb ik wel afgeleerd na een aantal mislukte kweken, toen kon ik het mij niet meer veroorloven om niet op te letten.

growexpert

Op de een of andere manier moet het eerst mis gaan, wil ik de motivatie krijgen om aan de slag te gaan. Als je dat eenmaal weet, kun je het wel wat zorgvuldiger aanpakken, laat het rustig en gecontroleerd mis gaan, om het dan weer volop op te pakken. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar tot nu toe helpt het wel. Even uit de focus, om zo weer in de focus te komen.