Timmerman Amstelveen is top!

aannemerIk was een tijdje opzoek naar een goede timmerman en pas geleden heb ik deze gevonden. Ik kwam namelijk uit op de website van timmerman Amstelveen en ik heb toen contact met ze opgenomen. Ik las enorm veel positieve verhalen en daardoor wist ik zeker dat ik bij dit bedrijf moest zijn. Zij spelen namelijk een belangrijke rol in mijn wensen in en rondom mijn woning.Op het moment dat ik iets in mijn woning wil veranderen of wil onderhouden dan zijn zij er vor mij. Dankzij hun jarenlange ervaring zorgen ze ervoor dat de klus perfect uitgevoerd wordt.

Hierdoor kun je weer jaren genieten van je huis en dit was precies wat timmermanik wilde. Ik wilde namelijk een uitbouw laten doen en dit wilde ik laten doen door de beste aanbieder. Daarom ben ik toen het internet opgegaan en ik kwam toen uit bij deze aanbieder. Zij bieden enorm veel aan en een uitbouw behoorde ook tot de mogelijkheden. Hier was ik dus naar opzoek en dit wilde zij voor mij doen. Verder biedt het bedrijf het volgende aan:

  • Het ontwikkelen van een buitenkeuken
  • Het realiseren van een uitbouw of aanbouw
  • Een doorbraak of trap naar de zolder
  • Al het onderhoud in of rondom huis
  • Herstelwerkzaamheden aan uw kozijnen

timmerman amstelveenPerfecte uitbouw!

Inmiddels hebben ze voor de uitbouw gezorgd en dit is een prachtig gezicht. Het is nu precies zoals wij het wilde hebben en daar zijn we erg blij mee. Ik zou dit zo weer laten doen door timmerman Amstelveen.