Timmerman nabij Lelystad

Wij hebben bij ons op zolder een hele mooie bedstee laten bouwen door een timmerman Lelystad. Onze zolder is niet zo groot en wij wilden er wel een gezellige slaapkamer van maken. Onze dochter kwam daar namelijk te slapen. En dat is toch een droom van ieder meisje om in een bedstee te slapen. Zo voelt een kind zich net een prinsesje. Via het internet had ik ideeën opgedaan hoe ik de bedstee precies wilde hebben. Ik had zelfs een ontwerp gevonden die kon geven aan de klusser die voor ons dit mooie houten bed moest maken. Nu alleen nog op zoek naar de vakman.

Een heel mooi meubel gemaakt

De timmerman nabij Lelystad die voor ons de klus heeft geklaard is: Timmerij de Voorloper. Wat een goede klusser is dit. Hij heeft het slaapgedeelte heel mooi in elkaar gemaakt en mijn dochter slaapt er heerlijk in. Die blik in haar ogen waren fantastisch om te zien. Zo blij dat mijn dochter er mee was. Deze vakman is ook gespecialiseerd in het maken bijzondere opbergmiddelen, transportmiddelen en unieke meubels. Dit bedrijf heeft ook het kwaliteitsvakmankeurmerk wat betekent dat:

  • Er worden heldere afspraken gemaakt
  • Er altijd een jaar garantie op het werk zit
  • Het werk volgens een offerte wordt gemaakt
  • Dat bij faillissement van de deelnemer de stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman tot € 10.000 borg staat. Ook telt dit bij het niet nakomen van de verplichtingen.
  • Bij faillissement of ziekte van de de werkgever krijgt u een vervanger
  • Bij opdrachten boven de € 10.000 krijgt een gratis inspectie