Valbeveiliging zorgt voor minder risico’s

valbeveiligingGevaarlijk

Tijdens de bouw aan ons huis ben ik gebruik gaan maken van valbeveiliging. In eerste instantie vond ik dit onzin, maar 6 meter klonk toch wat minder hoog. Toen ik het eenmaal zag, wilde ik direct zorgen voor iets waardoor ik niet kon vallen. Eerst heb ik nog gedacht om dit gewoon simpel met een touw aan de schoorsteen te doen, maar ook deze was niet heel erg stevig. Ik durfde het risico niet te nemen om het zonder iets te doen, want bij een val van zo’n hoogte ben je simpelweg dood. Daarom ben ik toen gaan zoeken naar alternatieven die ik mij kon veroorloven. Via een vriend kwam ik bij een webshop terecht waar ik uiteindelijk ook een bestelling heb geplaatst.

valbeveiliging

Tip van mij

Ik heb mijn valbeveiliging gekocht via G4s safety solutions. Zij verkopen heel veel verschillende dingen die er allemaal voor zorgen dat jij jouw werkzaamheden op een veilige manier kunt uitvoeren. Ook zitten er dingen die jij dagelijks goed kunt gebruiken in hun assortiment. Zo heb ik hier zelf nu ook gasdetectie gekocht, omdat het een oude woning is maken wij namelijk extra kans op de aanwezigheid van koolmonoxide. Ik ben ongelofelijk tevreden over hun dienstverlening. Alles verloopt soepel en de medewerkers zijn heel erg aardig. Mocht jij dus ook naar zoiets op zoek zijn, neem dan een kijkje op hun website voor alle informatie. Als jij een vraag hebt, kun jij deze gemakkelijk stellen door een mail naar hen te sturen of door gewoon eventjes te bellen.