Veel mensen hebben gekozen voor deze renovatie Terneuzen

renovatie TerneuzenMijn buren hebben enkele weken geleden gebruik gemaakt van de diensten van JS Huis en Tuin. Omdat ik natuurlijk erg nieuwsgierig was, vroeg ik dan ook wat zij precies deden. Mijn buren lieten dus de hele oprit opnieuw te bestraten. Ik moet eerlijk zeggen dat dit ook wel nodig was, gelukkig vonden zij dit zelf dan ook. Toen ik laatst bij hun op de koffie was, vroeg ik hoe zij bij deze firma gekomen waren. Zo vertelde de buurman hun online gevonden te hebben door te zoeken op “renovatie Terneuzen.

Hij wilde dan ook perse een bedrijf hebben dat bij ons in de buurt gevestigd was. Zodoende kwam hij uit bij huisentuin-breskens.nl. Toen hij eenmaal telefonisch contact opnam met deze firma kreeg hij veel ruimte voor eigen inbreng. De buurman had het eindresultaat dan ook al helemaal in zijn hoofd zitten. Toen er eenmaal iemand langs kwam, werd er een duidelijk tekening gemaakt en zo wisten beide partijen wat er verwacht kon worden. Op deze wijze kwam niemand dus voor verrassingen te staan. Hij ging dan ook door over hoe professioneel deze firma te werk ging. Ik moet ook eerlijk bekennen dat het eindresultaat schitterend is geworden!

js huis en tuin

Wellicht dat ik zelf ook gebruik ga maken van hun diensten

Omdat mijn tuin eigenlijk ook wel een opknapbeurt nodig heeft, heb ik inmiddels al contact opgenomen met renovatie Terneuzen JS Huis en Tuin. Omdat dit misschien ook iets voor jullie is, zal ik even hun diensten benoemen:

tuinTegelwerk

Metselwerk

Elektra

Onderhoud

Bestrating

Snoeien/zagen

Beplanting

Ontwerp

Voor een verdere uitleg van deze diensten, adviseer ik je om zelf contact met hun op te nemen.