Voor de beste kwaliteit van kozijnen vindt u bij kozijnen Wijchen!

U bent op zoek naar een goed bedrijf die kwaliteit kozijnen leveren. Bij ons kunt zeker met ons 25 jarige ervaring verwachten dat de kozijnen met kwaliteit geleverd worden.

Waarom kiezen kozijnen Wijchen?

Bij kozijnen Wijchen staat de klant bij ons altijd koning, wij bieden de beste geproduceerde kozijnen in de omgevingen Wijchen, Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven. Met onze ruime ervaring zorgen we ervoor dat de kozijnen precies geplaatst worden zoals de klant wilt. Zo zorgen we ervoor dat het in de juiste kleur, soort en type wordt geleverd.

Wat is ons kwaliteit ?

Door de jaren heen zijn wij gespecialiseerd en ervaren op het gebied van kozijnen produceren, plaatsen en lakken. Door de jaren ervaringen die wij op hebben gedaan, zijn onze kozijnen van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast voldoen al onze producten aan de kwaliteitsnormen en richtlijnen van het produceren van kozijnen.

Een groot assortiment

Als kozijnen Wijchen hebben wij een groot assortiment van houtproducten. Zo is het mogelijk om nog meer houtproducten te laten produceren, dan alleen kozijnen. Wij maken bijvoorbeeld ook dakkapellen, meubels en voordeuren. Daarnaast is het voor ons mogelijk om nog meer producten van hout te maken die niet op onze lijst staan. Zo kunnen wij bijvoorbeeld in overleg gaan met wat de keuzes en mogelijkheden zijn voor het maken van een ander product. Ook is het Ā mogelijk om via de telefoon of e-mail te doen, zo kunnen wij beter communiceren en gerichter zijn naar uw wensen en behoeften.