Zowel keramische als natuursteen tegels bij Tegels33.nl

Bij Tegels33 kunt u zowel de keramische als natuursteen tegels bestellen. Deze tegels zijn leverbaar in verschillende kleuren, toepassingen en formaten. De natuursteen tegels nemen steeds meer af in populariteit. De keramische tegels daarentegen worden steeds populairder en worden nu ook het meest toegepast. Dit vanwege de vele types en omdat ze een stuk goedkoper zijn dan de natuursteen tegels. De natuursteen tegels worden nog wel gekozen omdat ze een natuurlijke uitstraling en een unieke structuur hebben. Weet u al welke tegels u gaat kiezen? Bekijk ze nu allemaal op www.tegels33.nl.

De keramische tegels worden steeds beter gemaakt. Zo kunt u het verschil tussen een natuursteen tegel en een (namaak) keramiek tegel bijna niet te zien. Door de mooie structuren, de gebruikte roto-print, en kwaliteit lijken ze steeds meer op natuursteen tegels. De keramiek tegels die een natuursteen uitstraling hebben, heten natuursteen look tegels, ze worden steeds vaker toegepast en beginnen zo ook te concurreren met houtlook en betonlook tegels. Welke keramische tegels gaat u binnenkort leggen?

Op de webwinkel van Tegels33 wordt er gebruik gemaakt van hoge kwaliteit (sfeer)foto’s zodat u de tegels goed kunt bekijken. Dankzij de afbeeldingen kunt u de kleur, structuur en look van een tegel online ervaren. Zoekt u een specifieke tegel en wilt u deze graag in het echt bekijken? Dan kunt u bij Tegels33 ervoor kiezen om een gratis proefstuk te ontvangen. Binnen enkele werkdagen wordt uw proefstuk geleverd en kunt u de ware kleuren en oppervlakte bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om de showroom – op afspraak – te bezoeken. Wij raden u zeker aan om eens de showroom te bezoeken. U kunt diverse tegels bekijken en ook advies op maat krijgen. De showroom van Tegels33 is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken.