Dakrand aanpassen voor een mooie prijs!

2Voor alle mensen die hier komen om mijn woning stukjes te lezen heb ik vandaag weer iets nieuws.. Ik ga het vandaag hebben over de dakrand die ik pas geleden heb aangeschaft. Jullie weten dat ik op dit blog allerlei informatie deel over wonen en dat is vandaag niet anders. Een tijdje geleden kwam ik thuis en toen viel het me op dat me dak in hele slechte staat was. Hij was helemaal oud en verkleurd, daarom werd het hoogstens tijd voor een nieuwe.

zoektocht online!

1

Daarom ben ik het internet opgegaan. Op het internet kwam ik veel aanbieders tegen maar niemand wist mij te overtuigen. Omdat ik vond dat de aanbieders die ik tegenkwam niet goed genoeg waren, ben ik recensies gaan lezen. Dankzij deze recensies kwam ik uit bij NPI. De website van dit bedrijf zag er erg verzorgd uit en dankzij de mooie producten wist ik zeker dat ik hier aan het juiste adres was.

Heel ander gezicht

Via NPI heb ik dus besloten om de dakrand onder handen te nemen. Ik liet zo snel mogelijk iemand langs komen van het bedrijf om er eens goed naar te kijken. De verkoper maakte een offerte en daar was ik heel tevreden over. Vandaar dat ik besloot dat ze zo snel mogelijk konden beginnen. Mijn dak ziet er nu heel erg mooi uit en ik ben er heel trots op!3