De opkomst van de kozijnschroeven

Kozijnschroeven, de naam zegt het al. Deze schroeven zijn speciaal voor het effectief monteren van raamkozijnen. Met de kwaliteitsproducten die je bij de webshop Bevestigingsexpert kunt vinden kun je aan de slag met iedere klus. Kozijnschroeven zijn handige hulpmiddelen die ook wel steen- of betonschroeven worden genoemd. Deze schroeven worden ingezet voor het vastzetten van raam- en deurkozijnen in beton of massief metselwerk. De kozijnschroeven zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zodat ze geschikt zijn voor raamkozijnen in diverse materialen. Na het boren kan de schroef direct in het bouwmateriaal worden gedraaid. Je kunt kozijnschroeven eenvoudig en snel bestellen in de webshop van de Bevestigingsexpert. 

De kozijnschroeven hebben heel wat toepasmogelijkheden. Slagpluggen hoeven dankzij de komst van kozijnschroeven niet meer worden gebruikt. De schroeven kunnen worden toegepast in houten, kunststof en aluminium kozijnen. Hoe gebruik je een kozijnschroef? Deze schroeven verbinden twee kozijnen met elkaar, maar ook een kozijn met metselwerk of beton. Wordt een kozijn verstelt? Dan kan de kozijnschroef er naderhand ook weer uitgehaald worden.

Bevestigings materiaal

Zo kies je de juiste kozijnschroeven

Hoe ziet een kozijnschroef eruit? De schroeven hebben een cilindervormige platkop en zijn gemaakt van verzinkt en gehard staal. De schroeven hebben een TX-aandrijving en zijn daardoor makkelijk te verwerken met bijvoorbeeld een accu-schroefmachine. De kozijnschroeven zijn in de webshop verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Met de zoekfuncties op de pagina kun je kiezen uit diverse lengtes, materialen en fabrikanten. Zo kun je verzekerd zijn van een goede keus voor jouw klus. Profiteer van lage kosten, snelle levering en hoogwaardige kwaliteit.