Een geberit up320 van Toiletmarkt

Mijn zus is een aantal dagen geleden verhuisd naar haar eerste eigen woning in Utrecht. Ze wilde de badkamer nog graag renoveren en we besloten om haar hierbij te helpen. We gingen onder andere op het internet op zoek aan een Geberit up320. 

toilet

Zeer veel zoekresultaten op het internet 

Toen we op het internet op zoek gingen naar een Geberit up320 kregen we zeer veel zoekresultaten van verschillende bedrijven dat dit aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Toiletmarkt ons het meeste aan. Het bedrijf beschikt onder andere over een erg goede website en een erg hoge klantbeoordeling. Toiletmarkt heeft onder ook al meer dan 40 jaar ervaring met alles wat bij een wc komt kijken. Dit sprak ons allemaal erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen in het assortiment.

Een zeer groot aanbod aan goede wc’s


Het bedrijf biedt een zeer groot assortiment aan waardoor we erg veel keuze hadden tussen zeer veel verschillende producten. Nadat we in een aantal Geberit producten met elkaar hadden vergeleken besloot mijn zus alsnog om over te gaan tot een aankoop van een Geberit up320. Mijn zus haar aankoop werd de volgende dag al geleverd en was met behulp van de montage instructies erg gemakkelijk om te plaatsen. Daarom zijn we ook zeer tevreden over Toiletmarkt en raden het bedrijf aan iedereen aan die op zoek is naar toilet producten.