Een opgeruimd en schoon terrein

Je herkent het vast wel als je een tuin hebt, bladeren in je tuin of aan de voorkant van je woning. Vegen is niet echt makkelijk en kost ook nog eens veel tijd, de kans is aanwezig dat je het meerdere keren moet doen. Met een bladblazer heb je snel alle bladeren weg, daarna even de bladeren opruimen en je hebt weer een prachtig schone tuin in een handomdraai. In het assortiment van toolnation.nl zijn er verschillende soorten blazers, iedere blazer heeft zijn voordelen en unieke eigenschappen.

Met een blazer de bladeren opzuigen

bladblazer

Met een blazer kun je zoals de naam al zegt alle bladeren wegblazen en later in een zak doen om weg te gooien. Maar wist je dat op een wat luxere bladblazer ook een functie zit dat de blazer gaat zuigen? Op deze manier hoef je niet naderhand de bladeren op te ruimen, deze komen in een zak terecht die je alleen maar hoeft te legen dan. Soms zit er een functie om de bladeren klein te snijden zodat er nog meer in een zak kan. Bij een blazer heb je verschillende snelheden van zuigen of blazen, hoe meer capaciteit hoe beter de functie werkt. 

bladblazer

Soorten blazers om je omgeving schoon te houden

Niet iedere bladblazer is geschikt voor iedere tuin, een elektrische blazer is in de meeste gevallen geschikt voor een particuliere tuin die niet zo groot is. Een model die op benzine werkt is vaker geschikt voor grote tot zeer grote oppervlakken, hierbij heb je geen last van snoeren waar je rekening mee moet houden. Heb je een niet te grote tuin en wil je alle vrijheid hebben om te bewegen dan is een blazer met een accu uitermate geschikt om te gebruiken.