Een seniorentelefoon. Dat is pas een verrassing!

Een seniorentelefoon, hier vrolijkt u een ouder persoon echt mee op! Oudere staan het hele jaar voor ons klaar en helpen ons met alles. Wanneer we ergens niet uitkomen doen ze er alles aan om uit te leggen. Ook wanneer je iets gecontroleerd wilt hebben ga je vaak naar een ouder persoon toe. Waarom? Die heeft meer kennis. Op de meeste gebieden is dit zeker van toepassing. Helaas hebben de oudere de laatste jaren een hele hoop nieuwe ontwikkelingen meegemaakt en hebben ze hierdoor een achterstand opgelopen. Het was allemaal erg nieuw en ingewikkeld. Een aantal oudere hebben zich eraan gewaagd maar lang niet allemaal. Nu hebben ouderen vaak moeite met het gebruiken van bijvoorbeeld een smartphone. Daarom hebben wij nu iets nieuws bedacht, een seniorentelefoon. Het is erg gemakkelijk te gebruiken zonder dat ze uren zitten te piekeren. Ze kunnen nu eenvoudiger met u communiceren. Dit komt omdat de seniorentelefoon gemakkelijk te gebruiken is en dus een berichtje sturen een fluitje van een cent is!

De voordelen van een seniorentelefoon:  

  • Een seniorentelefoon is uitgerust met een noodknop, hierdoor is hij makkelijk te besturen in een noodsituatie. In een noodgeval hoeft de eigenaar van de telefoon enkel op de noodknop te klikken en dan wordt er een belangrijk persoon gebeld.
  • Een seniorentelefoon heeft een groot toetsenbord waardoor het typen voor een ouder persoon makkelijker wordt en het toetsenbord is nu beter leesbaar en overzichtelijker!

Wilt u een ouder persoon eens in het zonnetje zetten? Geef ze dan een seniorentelefoon!