Huis zo goed als nieuw door Schilder Voorschoten

Ik woon al een aantal jaren in een woning met mijn gezin. Sinds ik hier kwam wonen merkte ik dat de verf aan de buitenzijde van de woning er slecht uit zag. De kleur werd lichter en op een paar plekken vielen stukjes weg. Ik hechte hier in het begin niet zo veel aandacht aan. Maar naarmate de jaren werd schilder-materiaalhet steeds erger. Ik kreeg er steeds meer negatieve reactie’s op. Toen vond ik het genoeg. Het huis was toe aan een nieuwe verf beurt. Mijn vrouw vond het ook dat we te lang hebben gewacht, dus gingen we op zoek naar een geschikte schildersbedrijf. Na even zoeken kwamen we terecht op de website van Schilder Voorschoten. Volgens de site is het een kleine bedrijf, maar wel met meer dan dertig jaar ervaring met het schilderswerk.

Nieuw huis!

Het schilderen werd met hoge kwaliteit gedaan met een mooi eindresultaat. Ze doen voornamlijk aan buitenschilderswerk, wat perfect uitkwam voor onze situatie. Daarnaast doen ze ook aan  binnenschilderswerk, interieur en kleuradvies. Omdat alles zo goed klonk besloten we om contact met ze op te nemen. Na een paar dagen brak de dag aan dat ze ons huis opnieuw kwamen beschilderen. In de ochtend kwamen ze aan en vertelde ze precies wat er ging gebeuren. Even later zijn ze meteen begonnen met het schilderen. Ze vertelde even later dat ze op een paar vlakken rotte hout tegen kwamen. Ze kwamen het vaker tegen en zaagden het er netjes uit. Na een paar uur waren de schilders klaar. Het leek alsof het een heel ander huis was. Het eindresultaat zag er fantastisch uit. Dat vond mijn gezin natuurlijk ook. Ik wil Schilder Voorschoten bedanken voor hun goede werk en raad ook iedereen aan om bij hun je huis te beschilderen.