Slotenmaker met het politiekeurmerk

Je hebt vast weleens het politiekeurmerk veilig wonen gezien want veel bedrijven maken er gebruik. Een van de sectoren dat er gebruikt van maakt zijn de slotenmakers in Den Haag. Het politiekeurmerk wordt aan slotenmakers gegeven dat aan de strikte eisen voldoen.

Veel mensen denken dat het keurmerk alleen voor de slotenmakers zelf is maar dit is niet helemaal waar. Het politiekeurmerk veilig wonnen word ook gegeven aan de materialen die ze gebruiken voor het uitvoeren van hun werkzaamheden. Bij een slotenmaker Den Haag zijn dit de sloten bijvoorbeeld dat het politiekeurmerk krijgen. Als klant heb je dan nog wel de keuze of je een slot met of zonder het keurmerk wilt. Voor het slot met het politiekeurmerk veilig wonen betaal je natuurlijk wel meer omdat het aan strengere eisen moet voldoen. Het is dus even afwegen wat belangrijk voor je is.

De sloten dat het politiekeurmerk veilig wonen hebben zijn veiliger en beter bestand tegen inbraak. Het is dus een persoonlijke keuze dat de slotenmaker Den Haag aan de klant overlaat. Naast slotenmakers worden keurmerken aan onder andere glaszetters, timmermannen en beveiligingsbedrijven uitgegeven. Zo heb je bijvoorbeeld ook glas met het politiekeurmerk veilig wonen. Kiezen voor het politiekeurmerk is natuurlijk wel veel veiliger ongeacht welke dienst je nodig hebt.