Tuinplantenwinkel

De Tuinplantenwinkel is een zeer leuke en interessante webwinkel. Hier is het mogelijk om de mooiste planten, bloemen en struiken te kopen. Op een zeer overzichtelijke website kan je een zeer groot assortiment vinden. Wanneer je hier iets besteld met een totaalbedrag van boven de €75,- dan is de bezorging geheel gratis. De planten worden altijd binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd. Een gespecialiseerde bezorgdienst komt met de uiterste zorg deze bestelling leveren.

Ben jij liever een persoon die eerst de plantjes met eigen ogen wilt komen bekijken, dan is dat ook mogelijk. Je kan dan langskomen bij de Planten- en bomencentrum te Knegsel.

Tuinplantenwinkel

Mooie planten in de Tuinplantenwinkel

Al een tijd waren wij op zoek naar een paar mooie fruitbomen. Alleen welk soort fruit wij in de tuin wilde gaan kweken daar waren wij nog niet uit. Op deze website hebben wij veel verschillende soorten gezien. Eigenlijk teveel, want nu wisten wij helemaal niet welk soort fruit wij in onze tuin wilden hebben.

Wij hebben eindelijk een goede keuze kunnen maken en deze fruitbomen al in onze tuin staan. Nu kunnen wij onze eigen appels, peren, maar ook een kiwi gaan plukken. Natuurlijk duurt het nog wel even voordat wij ons eerste fruit kunnen plukken, maar daar willen wij graag op wachten. Ondertussen hebben wij weer ene bestelling hier gedaan. Want ondanks onze eerdere aankoop hadden wij nog plaats om een paar struiken neer te zetten, heerlijke bramen.