Voor gevelbekleding moet u hier zijn!

gevelPas geleden keek ik naar de gevels van mijn woning. Ik kwam al snel tot de conclusie dat hier echt iets aan moest veranderen. Mijn huis begon er echt oud uit te zien en dit wilde ik niet. Ik ben daarom opzoek gegaan naar nieuwe gevelbekleding. Pas geleden vertelde mijn broer me op een verjaardag dat hij zijn gevelbekleding had laten vervangen. Hij liet me vervolgens zien hoe zijn huis veranderd was en dit leek mij ook wel wat. Ik vroeg hem vervolgens waar hij dit gedaan had en hij vertelde me dat hij dit echt bij een top aanbieder gedaan had. Hij had dit bij NPI gedaan en dit wilde ik ook wel.

Toen ik thuis kwam na een gezellige middag besloot ik om een kijkje op de website te nemen. Hier zag ik al snel de bekleding die ik wilde hebben. Ik kwam hier namelijk de Twinson O-Wall bekleding tegen en dit vond ik er erg leuk uitzien. Ik vond dit perfect bij mijn huis passen en het heeft de volgende voordelen:

  • Zeer natuurlijke uitstraling
  • Leverbaar in 4 natuurkeuren
  • PEFC gecertificeerd

bekledingWat een verschil!gevelbekleding

Ik nam daarom contact op met NPI en ik vroeg naar de mogelijkheden. Ze vertelden me dat dit goed mogelijk was voor mijn woning en ze gingen al snel aan de slag. Ze zijn er een aantal dagen erg hard mee aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn. Mijn huis ziet er weer nieuw uit en dat wilde ik.