Vraag gratis de Halder catalogus aan

Ik ben altijd druk in en om mijn huis, vaak ook in mijn garage. Ze noemen me niet voor niets de klusser. Voor alles zoek ik wel een project om te maken, of om te verbouwen. maar om goed te kunnen klussen heb ik natuurlijk goed gereedschap nodig en waar kan je dat beter vinden dan bij Halder. Zo had ik laatst voor een klus opdracht een goede hamer nodig, die goedkope hamers uit de bouwmarkt had ik er inmiddels al genoeg van, en merendeel waren na een paar klappen al kapot. Nee sinds ik de folder van Halder had aangevraagd heb ik een paar mooie hamers besteld, die al een hele tijd mee gaan. Zo heb ik voor elke klus wel een andere hamer, elke hamer heeft een andere functie. Zo heb je de soft hamer, die kan ik goed gebruiken als iets aan het oppervlakte niet beschadigd mag worden. Inmiddels heb ik al een hele verzameling hamers bij elkaar, en zoals ik in de folder heb gezien heb ik nog lang niet alle soorten. Maar omdat ik eerdaags jarig ben en niemand nooit weet wat hij of zij mij kan geven heb ik uit de folder verschillende hamers aangestreept. Zo kan iedereen die verder niet weet wat hij voor mijn verjaardag moet geven een keuze hieruit maken.  halder_documentatie

Hamers genoeg

Mijn verjaardag is vorige week alweer geweest, weer een jaartje ouder. Maar heb nu wel heel veel verschillende hamers gekregen, voor elke klus kan ik nu een passende hamer uitzoeken.  Halder