Zeer tevreden over de boxspring van Hendriksen Slaapcomfort

We zijn super tevreden over onze nieuwe boxspring die we hebben gekocht bij Hendriksen Slaapcomfort. Ik ben een aantal dagen geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in Dordrecht en we wilde graag een nieuwe bed kopen. 

 Zeer veel bedrijven bij ons in de buurt die bedden aanbieden

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf die bedden aanbiedt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Hendriksen Slaapcomfort ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat de bedden en boxsprings die het bedrijf aanbiedt van een zeer goede kwaliteit zijn. Ook beschikt het bedrijf over een erg hoge klantbeoordeling en goede reviews. Dit sprak ons beide super erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de showroom te brengen om een aantal boxsprings met elkaar te vergelijken. 

hendriksen

Zeer tevreden over de klantenservice en onze nieuwe boxspring 

In de showroom werden we erg vriendelijk en uitgebreid geholpen door een van de verkopers van het bedrijf. Nadat we een aantal boxsprings hadden bekeken en met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan tot een aankoop. De boxspring lag namelijk erg fijn en werd aangeboden voor een aantrekkelijke prijs.