Zwembad ingraven door NieuwAtlantis

NieuwAtlantis-e1419004847562Eigenlijk heb ik wel eens nagedacht over een zwembad ingraven, maar ik heb er nooit wat mee gedaan want ik had er geen plek voor.  Totdat ik ging verhuizen naar een huis met een grote tuin. Toen dacht ik,  waarom ook niet? Toen heb ik me eens georiënteerd op het internet, ik kwam de site van NieuwAtlantis tegen. De website ziet er professioneel en verzorgd uit. De fotogalerij op de website gaf mij een goede impressie van hun werk, ik was meteen enthousiast.   Zij nemen al het werk dat komt kijken bij het ingraven van een zwembad uit handen. Toen heb ik een afspraak gemaakt, we hebben het zwembad design uitgebreid besproken.  Er zijn zoveel mogelijkheden, gelukkig konden ze mij hier veel over vertellen.

Expertisebedekking

Ik wil dus een zwembad ingraven, en NieuwAtlantis gaat me hier bij helpen.  Nu kan ik iedere dag mijn favoriete sport uitoefenen, heerlijk! Ze hebben  decennialange ervaring op het gebied van bouwen en aanleggen van zwembaden. Ze weten dus precies wat bij mijn wensen past. Ze hebben alle onderdelen van het zwembad stuk voor stuk naar mijn huis getransporteerd, daarna hebben ze het zwembad aangelegd en netjes afgewerkt. Ik was heel erg tevreden met het eindresultaat. Ze hebben ook veel expertise op het gebied van thuisrecreatie, bijvoorbeeld een ideale welness plek, dit is wellicht iets voor de toekomst, maar het lijkt me wel heel gaaf.zwembad met hout