De mooiste dekbedovertrekken voor kinderen

Een kinderkamer moet er natuurlijk spectaculair uitzien. Je kinderen verdienen immers het beste. En saaie lakens voor op bed zoals jij hebt willen ze natuurlijk niet. Nee, kinderen willen de mooiste dekbedovertrekken! Maar wat vinden ze nou echt leuk? Met deze tips vind je altijd een prachtige dekbedovertrek voor de kamer van jouw kind.

Dieren zijn altijd goed

mooiste dekbedovertrekken

Vrijwel alle kinderen zijn dol op dieren. Een dekbedovertrek hoeft niet effen of saai te zijn, maar kan juist prachtige plaatjes of foto’s van dieren bevatten! 

Nog altijd zijn paarden razend populair, bij jonge meisjes maar ook jongens. Veel van hen hebben paardrijles of vinden paarden gewoon hartstikke mooi. Daarnaast zijn ook dolfijnen nog steeds razend populair op de dekbedovertrek. En met katten en honden kun je natuurlijk ook nooit fout gaan!

Populaire boeken en films

mooiste dekbedovertrekken

Daarnaast kun je natuurlijk een mooie dekbedovertrek uitzoeken met iets erop waar jouw kind veel van houdt. Bijvoorbeeld zijn of haar favoriete superheld. Een dekbedovertrek van Spiderman heb je zo gevonden online. Maar ook dekbedovertrekken van populaire films en filmpersonages kunnen de kamer helemaal geweldig maken voor jouw kleine.

Er zijn trouwens ook dekbedovertrekken te koop met afbeeldingen van de helden van hun favoriete boeken. 

Mooie print

Is jouw kind niet zo weg van dieren en zijn ook films en boeken niet helemaal zijn of haar ding? Dan kun je nog gaan voor een uniek ontwerp of een bijzondere print. Denk bijvoorbeeld aan bloemen of geometrische vormen.