Tafelkleed voor buiten

Als het lekker zomers weer is, willen we allemaal graag buiten eten in de tuin als we die hebben. Een mooi tafelkleed op de tafel geeft een gezellige aanblik, maar ook is het praktisch als dit kleed makkelijk te reinigen is. Klieder maar raak dan, het maakt niet uit. Wel zo ontspannen toch?

Superwoonwinkel

Superwoonwinkel is een webwinkel waar ze allerlei leuke tafelkleden voor buiten verkopen. Allerlei maten, soorten materiaal, kleuren en dessins bieden ze aan; van bloemetjes, tot vogels en vlinders, tot effen, ouderwetse boerenbontjes, stippeltjes, streepjes…Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. 

Een praktisch tafelkleed voor buiten op maat gemaakt

Geef de maten van je tafel door en de winkel snijdt het kleed keurig op maat voor je. Je kunt ook een rol bestellen en het dan zelf snijden. De tafelkleden zijn van zichzelf water- en vuilafstotend, maar ook makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Speciale instructies vind je hier.

Bestel hier

Superwoonwinkel heeft vast wel een tafelkleed voor buiten dat precies past in jouw tuin of op jouw balkon. Het kleed beschermt de tafel tegen krassen en kringen en het staat gezellig. Om de prijzen hoef je het niet te laten. Bestel dus snel en je hebt het de volgende dag al in huis. Bedraagt je bestelling meer dan 15 euro? Dan is de bezorging gratis. Bekijk hier de ruime keuze die zij jou bieden.

Contactgegevens

Voor de link naar de klantenservice, klik je hier. Hier vind je de contactgegevens en overige informatie.