De ontwerpstudio

Bij RMF Design kan je goed terecht in hun ontwerpstudio. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hier terecht om bepaalde ontwerpen of onderdelen te laten maken. Het unieke is dat zij hier 3D printen combineren met design. Een voorbeeld is  dat zij onderdelen kunnen maken, te denken aan een Senseo koffie apparaat, waar het opvangbakje van weg is. Via een vriend heb ik dit bedrijf leren kennen. Hij woont op een zeer kleine kamer en daar is elke ruimte meegenomen. Zo heeft hij een speciale standaard laten ontwerpen om zijn laptop in op te bergen. Maar ook een standaard voor zijn computerspelletjes heeft hij hier vandaan.  ontwerpstudio

Mooi resultaat

De mogelijkheid om 3D te printen, hebben mijn ogen geopend. Vooral toen ik een tijd terug in een blad las dat er in 1999 een 3D geprinte orgaan in een mens geïmplanteerd was en de astronauten deze 3D printers gebruiken om producten te repareren of te vervangen.

Het is een geweldige uitvinding van vandaag de dag en al helemaal dat je hiervoor terecht kan bij de ontwerpstudio van RMF Design. Tegenwoordig als wij ergens een onderdeel van missen en deze is in een normale winkel niet te verkrijgen, dan laten wij er gewoon eentje bij maken.