OB&P Ongedierte bestrijding en preventie is de beste keuze

OB&P Ongedierte bestrijding en preventieOns kantoor heeft heel veel profijt gehad bij OB&P Ongedierte bestrijding en preventie. Zij hebben er namelijk voor gezorgd dat wij weer rustig onze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Sinds een jaar hadden wij namelijk last van muizen en daardoor werd iedereen wel eens afgeleid. Het begon ook steeds iets erger te worden en dat was niet fijn. Een keertje heb ik er ook eentje gezien en daardoor raakte ik echt in paniek. Mijn baas heeft mij om die reden gevraagd of ik een bedrijf wilde gaan zoeken wat ons hiermee kon gaan helpen. Zelf heb ik die dag ook nog een aantal vallen en speciale korrels gekocht. Dit zou wellicht iets moeten helpen, maar uiteindelijk heb ik er daarmee maar eentje gevangen. Het opruimen hiervan heb ik aan een collega overgelaten, want dat vond ik echt heel vies.

OB&P Ongedierte bestrijding en preventie

Wij zijn overal vanaf

Tijdens mijn zoektocht kwam ik al snel uit bij OB&P Ongedierte bestrijding en preventie. Daarover las ik hele goede verhalen en daardoor kreeg ik veel vertrouwen in hun diensten. Daarnaast was de prijs hier heel erg goed en dat vond mijn leidinggevende dan weer fijn. Hij heeft er uiteindelijk ook voor gekozen om hen in te schakelen. Toen zij hier waren, hadden zij meteen door waar het probleem lag. Een week later hadden wij nergens meer last van en dat zorgde bij veel rust onder alle medewerkers. Ik ben onwijs blij dat ik nu nooit meer zoiets hoef te zien hier, dus ik kan deze organisatie aan iedereen aanraden.