Different Doors – Houten garagedeuren op maat!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de mooiste houten garagedeuren kan leveren en monteren? Dan bent u bij Different Doors – Houten garagedeuren op het goede adres. Onze houten garagedeuren hebben een natuurlijke, luxe uitstraling die uw garage extra mooi maken. Dankzij de vele varianten is er voor elk woonhuis een gepast exemplaar samen te stellen. Of u nu op zoek bent naar een modern of klassiek exemplaar: bij Different Doors – Houten garagedeuren is het verkrijgbaar! 

Openslaande-garagedeuren-midden-profilering-glad-320x180
Oneindige mogelijkheden


Een houten garagedeur kan zowel elektrisch als zijwaarts schuifbaar zijn en is in elke houtsoort en kleur verkrijgbaar. Hierdoor is het mogelijk een garagedeur te plaatsen in een al bestaande houten wand, zodat het aanzicht hetzelfde blijft. Kiest u voor gemak, dan kunt u een openslaande deur in de garage monteren. Hierdoor kunt u gemakkelijk in en uit met de fiets, zonder de grote deur te hoeven openen. Of u nu een garagedeur wilt met of zonder nerf, met horizontale of verticale belijning of toch een visgraatmotief: alles is mogelijk. Ook niet onbelangrijk is het feit dat al het hout voorzien is van het FSC-keurmerk. Hierdoor draagt u bij aan het behoud van bossen en een beschermde leefomgeving voor zowel mens als dier. 


Houten sectionaaldeuren voor een goede isolatie

garage-deuren-openslaand-verticaal-320x180
Houten sectionaaldeuren hebben niet alleen een prachtige uitstraling, maar ze zijn ook volledig op maat te maken. Het grote voordeel van deze deuren is de hoge isolatiewaarde. Ze zijn gebruiksvriendelijk en ook duurzaam, doordat ze de warmte efficiënt binnenhouden. Doordat elke houtsoort een geheel eigen uitstraling heeft, kunt u net dat beetje extra karakter aan uw woning toevoegen. Vaak wordt de gevel van de woning met hetzelfde hout bekleed als de garagedeur, waardoor een prachtig geheel ontstaat. Wilt u meer informatie over onze houten garagedeuren? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden!