Full color Raamfolie maakt de salon helemaal af

Ik heb een schoonheidssalon aan huis, nou ja, bijna dan. Ik ben deze salon nog volop aan het starten en inrichten. Nu is het zo dat ik er voor wil zorgen dat er niet zomaar door de overburen naar binnen kan worden gekeken. Plus ik wil erg graag de naam van de salon laten zien in het raam. En daarom heb ik hiervoor de beste oplossing gevonden en dat is Full color Raamfolie. Want met Full color Raamfolie kan je eindeloos ontwerpen op deze site. Ik ben zo blij dat mijn man hiervoor heeft meegedacht. Want hij heeft voor mij deze website gevonden. En zo ben ik eens aan het meten gegaan en kon ik meteen makkelijk via deze site zelf alles ontwerpen. En dat vind ik natuurlijk het allerleukste. Nu ik mijn eigen bedrijfsnaam straks duidelijk in het zicht heb staan als mensen de straat in komen rijden. Staat dat natuurlijk erg professioneel vind ik. En met de Full color Raamfolie waarin mijn kleuren van de salon en mijn visite kaartje in terug komen maakt het dan ook helemaal  “eigen” en kan ik zodra de Full color Raamfolie er op zit, mijn salon gaan openen.

raamfolie_gesneden (1) muurstickers_prints_vinyl (1) muurstickers_prints_textiel (1)

Zeer te spreken over deze full color raamfolie

Via de website van Plak Het Zelf heb ik twintig procent korting kunnen ontvangen op de full color raamfolie die ik er bestelde. Dat is voor mij erg prettig, want ik heb dankbaar gebruik gemaakt van deze actie natuurlijk. Ik ben ook zeer te spreken over de uitwerking van de full color raamfolie, die het bedrijf echt in prachtige staat heeft opgeleverd. Ik had een speciale order voor de full color raamfolie omdat ik die particulier op mijn glazen schuifdeuren wilde plakken. Ik had in een zakelijke situatie al eens eerder dankbaar gebruik gemaakt van de website van Plak Het Zelf, toen ik voor mijn bedrijf een print nodig had op de voorruit van het pand, uitgevoerd in ons logo en onze huisstijl. Toen al viel me op hoe het ontwerp zo netjes vertaald was in het uiteindelijke resultaat en hoezeer ik te spreken was over het effect dat het gaf. Ik wist dus bij welk bedrijf te zijn toen ik nog een opdracht uit moest zetten, ditmaal voor mezelf. Het is prachtige raamfolie geworden dat zich hier nu midden in de kamer bevindt, echt oogverblindend zelf, waar de kwaliteit van het afgebeelde echt heel zuiver is gebleven.