Een mooi resultaat dankzij bouwbedrijf Breda

Wij hebben dankzij bouwbedrijf Breda een zeer mooie badkamer gekregen en tevens zijn alle andere klusjes in ons huis netjes opgeleverd. Zonder dit bouwbedrijf hadden wij nog lang niet in onze nieuwe woning kunnen wonen. Ik ben wel een beetje handig met klussen in huis, maar deze keer waren het wel heel veel klusjes die gedaan moesten worden. Wij zijn de trotse eigenaren van een mooi nieuwbouw huis, een huis waar nog het een en ander aan gedaan moest worden. Zo was er geen  mooie badkamer en moest er door het hele huis nog de muren behandeld worden. Gelukkig dat bouwbedrijf Breda van alle markten thuis is onder andere:

  • schilder- en stucwerk
  • hang- en sluitwerk
  • renovatie van badkamer en keuken
  • aanbouw
  • realiseren van tuinhuisjes, schuttingen en dakkapellen

bouwbedrijf Breda

Geweldig resultaat

Wij hebben inmiddels de verhuizing achter de rug en ik kan je vertellen dat het resultaat verbluffend is. Alle medewerkers van het bouwbedrijf hebben zeer goed werk afgeleverd, dat had ikzelf beslist niet beter kunnen doen. Zo is er door het hele huis flink gewerkt, de muren hebben een mooie structuurlaag gekregen en de kozijnen zien er weer stralend uit. Onze badkamer is echt helemaal het einde, behalve een grote douche hebben wij nu ook een ligbad. Het plafond is voorzien van mooie plafondplaten met ingebouwde spotjes en wij hebben een dubbele wastafel gekregen.

In het voorjaar zijn wij van plan om een mooi tuinhuisje in onze tuin te plaatsen. Hoe het huisje eruit moet zien weten wij nog niet, wel welk bedrijf dit huisje mag plaatsen.

bouwbedrijf Breda