Voor elke kamer een leuke muursticker

Ik ben vaak druk bezig om onze woning zo gezellig mogelijk te maken. De ene keer koop ik een leuke plant , de andere keer een mooi kussen voor op de bank. maar nu wil ik iets voor op de slaapkamers hebben, natuurlijk wil ik daar geen planten, en schilderijen vind ik niet leuk. Toevallig had ik op het internet een leuke site gevonden van plakhetzelf.nl, dit was precies wat ik aan het zoeken was een mooie muursticker. Voor de kamer van mijn zoon zag ik een geweldige beer staan, daar is hij echt verzot op, deze beer heb ik samen met de naam van mijn zoon laten maken. Ook voor onze slaapkamer heb ik een mooie sticker laten maken, een sticker waar een geweldig mooi bos op staat. Zo lijkt het net dat je in het bos ontwaakt, als je ’s ochtend je ogen los doet. Terwijl ik op deze site aan het kijken was kwamen er nog veel meer mooie stickers voorbij, stickers die ik zeker in de toekomst ga bestellen. muursticker-beer-groot-200x150

Mijn zoon is verliefd op zijn beer

We hebben de stickers al ontvangen, en ik heb mijn uiterste best gedaan om deze op de muren te plakken, kan zeggen dat het me goed gelukt is, zo moeilijk was het niet. Mijn zoon had ik niets over de stickers verteld, daarom was het leuk toen hij naar zijn kamer ging en helemaal blij weer naar beneden kwam met de mededeling dat hij verliefd was, verliefd op de beer met zijn naam. muurstickers_vogels_01-200x150