Geweldige service van Mypalmshop

brahea-edulis_wp_Een tijdje gelden wilde ik mijn tuin aanpakken en daarom heb ik online planten besteld. De planten had ik besteld bij Mypalmshop, omdat deze hier ontzettend voordelig waren. Toen ik bezig was met de tuin heb ik een groot deel van de planten direct kunnen planten.

Inschattingsfout

De bestelling had ik gedaan aan de hand van een tekening die ik zelf had gemaakt. Op de website van Mypalmshop vond ik verschillende afmetingen van de planten. Die afmetingen had ik gebruikt voor het inschatten van het aantal planten dat ik nodig zou gaan hebben.

Toen ik de tekening compleet had kon ik alles gaan bestellen via de website. Het was een fors bedrag wat ik neer moest leggen, maar het was een grote order. Als ik dezelfde bestelling bij een ander bedrijf had gedaan dan kwam ik vele malen duurder uit.

cycas-revoluta_wp_Het bestelling ging heel erg makkelijk, maar toen ik de planten binnenkreeg was ik heel erg verbaasd over het grote aantal planten dat binnenkwam. Op dat moment had ik door dat ik een inschattingsfout had gemaakt. Toen ik het overgrote deel in de tuin had geplant had ik nog heel er veel planten over.

Omdat ik niet wist wat ik met de planten moest doen heb ik contact opgenomen met de klantenservice. De medewerker had ik verteld wat er was gebeurt en gelukkig werd alles goed opgenomen. Er werd een hele nette oplossing aangeboden, namelijk dat ik de planten terug mocht brengen.

De service van Mypalmshop vind ik echt geweldig!