Stapelblokken in verschillende kleuren bij Sierbetononline.nl

betonbiels-1000x200x120-mm-bruinEen van de dingen die ik leuk vind om te doen is werken in en rondom het huis. Meestal ben ik in het weekend druk bezig met verschillende projectjes. Omdat het binnenkort weer mooi weer wordt heb ik besloten om de tuin aan te pakken. Het terras van mijn tuin zag er redelijk netjes uit, maar de oude stapelblokken waren helemaal verkleurd en afgebrokkeld. Mijn nieuwe taak was daarom ook om de stapelblokken te vervangen voor nieuwe betonnen stapelblokken.

Vaste website

Voor dit soort projecten heb ik een vaste website namelijk Sierbetononline.nl. Op deze website bestel ik altijd mijn betonnen materialen voor mijn projectjes. Wat mij altijd goed bevalt aan de website is het grote aanbod, want meestal kan ik alles direct vinden op de website.

betonbiels-1000x200x120-mm-zwartDe prijzen op de website van Sierbetononline.nl zijn ook nog eens veel lager dan in de speciaalzaken. Het is mij al meerdere keren voorgekomen dat ik ongeveer honderd euro goedkoper uitkwam op de website. Als doe-het-zelver is er namelijk niks leukers iets te maken voor een hele lage prijs.

Ook deze keer kon ik terecht op de website voor mijn bestelling. De stapelblokken die ik wilde hebben werden op de website in verschillende kleuren aangeboden. In het begin twijfelde ik over de kleur, maar uiteindelijk heb ik toch gekozen voor een hele simpele donkere kleur.

Op de dag dat de bestelling binnenkwam ben ik direct aan de slag gegaan. De betonnen stapelblokken had ik in no time vervangen.

Mijn tuin ziet er nu veel netter uit!