Goed geholpen met woning opruimen

Mijn opa is helaas genoodzaakt zijn woning te verlaten, vooral omdat hij veel overlast voor de buurt geeft. Zo gaat hij dagelijks op pad om oude rommel te zoeken, rommel waar niets meer mee te doen is, maar hij wilt het verzamelen. Na meerdere waarschuwingen, moet hij nu zijn woning verlaten. Omdat mijn opa altijd een man was die erg zichzelf leefde heeft de familie eigenlijk in de loop van de jaren het contact verbroken. Zo werd ik door de huurbaas benaderd, omdat ik als familielid het dichtste in de buurt woon. Mij werd dus verteld dat mijn opa zijn huis uit moet, omdat hij naar meerdere waarschuwingen niet wilde luisteren. Die middag maar even langs mijn opa gaan, in de hoop dat hij me nog herkend. Toen ik aanbelde deed mijn opa de deur open, maar verder dan dat mocht ik niet binnen komen. Toen de deur per ongeluk iets verder open ging schrok ik me wezenloos, het hele huis stond vol met rommel, en het stonk er enorm. Omdat mijn opa binnen twee weken uit het huis moest zijn heb ik de hulp ingeschakeld van woning opruimen, zij zijn een erkend bedrijf, die hier wel raadt mee weten. Zonder de hulp van woning opruimen was het ons nooit gelukt om binnen de gestelde termijn het huis netjes leeg te hebben.  logo (1)

Mijn opa woont in een verzorgingstehuis

Inmiddels woont mijn opa in een verzorgingstehuis, voor het verzamelen van het afval is hij voor in therapie. Zijn oude woning is netjes afgeleverd, en alle rommel is naar e stort gebracht. Galerij1-575x350-300x183