Op zoek naar een mooi plafond

Voor ons huis zijn we al een tijd op zoek naar een mooi plafond voor in de keuken. Ons huidige plafond ziet er best wel smerig uit, en na een bak poging vorige week van mezelf is het plafond er niet beter op geworden. Ik was bezig om een loempia in de pan te bakken, normaal doe ik het in de frituurpan in de schuur, maar daar had ik nu even geen zin in, dus even snel in de pan, wist ik veel dat een paar minuten later de helft van de loempia aan het plafond zal hangen, zo erg had het gespat, best wel gevaarlijk. Ik kon schoonmaken wat ik wilde, maar het bleef vies. Gelukkig waren we toch al van plan om een ander plafond te kopen, nu konden we het zeker niet meer uitstellen, dus we waren die dag op pad gegaan. Bij Heering hadden we online al zeer mooie exemplaren voorbij zien komen, ook zagen we kunststof  schrootjes voor aan de muur, ook dat was erg mooi. Plafond-Florence-keuken-modern-330x174

Geen spetter meer te zien

Inmiddels hebben we een zeer mooi plafond van kunststof met inbouw spotjes. Echt zeer mooi vergeleken met het vorige plafond, dat was echt een ramp. Ook een voordeel is nu dat dit heel erg makkelijk schoon te maken is, dus mocht ik weer een poging wagen om een loempia in de pan te gaan bakken. Bij Heering heb je echt enorm veel keuze, en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Kunststof-schroten-Heering-Wit-330x174