Heeft u er al aan gedacht om te emigreren naar Australië?

Emigreren naar Australië is voor veel mensen natuurlijk aantrekkelijk. Het is namelijk een veelzijdig land waar veel mogelijkheden zijn. Qua politiek en economie is het een rustig land wat het natuurlijk aantrekkelijk maakt voor veel mensen. Echter hebben mensen moeite met het idee dat zij verhuizen naar de andere kant van de wereld. Emigreren naar Australië was ondanks de verre afstand een zeer interessante optie voor mij.  Ik was namelijk net met pensioen en ik wilde mijn gespaarde geld gaan investeren in een emigratie naar een mooi land, dit maakte emigreren naar Australië dus een zeer interessante mogelijkheid voor mij.logo_nl

Visum aanvragen

Natuurlijk kunt u niet zomaar een woning kopen in Australië, u moet namelijk eerst een visum aanvragen. Zonder visum komt u niet ver en wordt u weer teruggestuurd naar uw thuisland. Het aanvragen van een visum naar Australië is een behoorlijk bureaucratisch proces. Op tijd hiermee beginnen is dus van groot belang, het kan namelijk enkele maanden duren en soms zelfs een jaar voordat u uw visum binnen krijgt. Het verkrijgen van een visum is natuurlijk niet gegarandeerd want in Australië volgen zij een streng immigratiebeleid, waarbij het van belang is dat u als nieuwe inwoner een toegevoegde waarde heeft voor het land.

 

 Zie hieronder voorbeelden van een toegevoegde waarde:
·         Beschikt u over een talent waar Australië behoefte aan heeft?
·         Gaat u financieel investeren in Australië?
·         Betaald een werkgever uw sponsorship in Australië?
·         Gaat u samenwonen met een partner in Australië?

Het organiseren van een verhuizing naar Australië

Hoe realiseert u een verhuizing naar Australië? Ik heb geweldige hulp gevonden in de verleende diensten van Passies verhuizers. Zij vervoeren niet alleen uw goederen, bekijk hieronder de overige diensten welke worden verleend door Passies verhuizers:

·         Organiseren van douaneformaliteiten
·         Uw eigendommen verpakken voor een overzees transport
·         Hulp verlenen bij het openen van Australische bankrekening of het vinden van een goede school voor uw kinderen
·         Aanvragen visum
·         Adviseren over de beste transportmogelijkheden
·         Zij behandelen alle vragen over een emigratie naar Australië

australie

Passies verhuizers hebben ons een geweldige service verleend

Dankzij de bovenstaande aanbieder zijn wij goed terecht gekomen in Australië. Wij hebben zelfs onze twee honden meegenomen, en dat hebben wij allemaal te danken aan Passies verhuizers. Het meenemen van huisdieren moet u namelijk minimaal vijf maanden van tevoren laten weten aan de douane. Zij zijn namelijk erg streng in het emigreren van dieren naar Australië. Na aankomst van uw huisdieren worden deze dertig dagen in quarantaine opgenomen.  De kosten hiervoor zijn voor uzelf, maar dankzij Passies verhuizers waren wij van alles op de hoogte. Zij hebben ons geholpen met het meenemen van onze honden, onze goederen, het openen van een bankrekening en het vinden van een prachtige woning. Lijkt het u interessant om te verhuizen naar Australië? Dan is het verstandig om contact op te nemen met Passies Verhuizers. Zij kunnen u alle informatie geven over emigreren naar Australië.