Holland Warmte voor kwaliteit!

holland warmteWanneer u opzoek bent naar een nieuwe CV ketel dan is Holland Warmte zeker een bedrijf dat u moet overwegen. Dit bedrijf biedt namelijk alleen maar A merken aan en buiten dat zit het qua service ook wel goed bij dit bedrijf. Bij een CV ketel kan het natuurlijk voorkomen dat er iets kapot gaat. Het is dan wel zo fijn om meteen geholpen te worden. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een goede aanbieder. Een aanbieder die ervoor zorgt dat zowel de service als het product zelf goed is.

Ik ben zelf een tijdje geleden opzoek gegaan naar een nieuwe ketel. Ik had zelf twee jaar een ketel van een onbekend merk. Deze ketel ging dus al na twee jaar kapot en daarom ben ik opzoek gegaan naar een goede aanbieder. Ik kwam toen via een goede vriend uit bij Holland Warmte. Dit bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring binnen deze branche. Het bedrijft neemt verder nog veel andere voordelen met zich mee. Zo heb je hier recht op 13 jaar garantie en is het personeel 24/7 beschikbaar. Als er iets met de ketel gebeurd dan zorgen ze er dus voor dat dit meteen geregeld wordt.

hollandBlij met mijn keuze!warmte

Ik heb de ketel inmiddels al een tijdje en ik ben erg blij met mijn keuze voor dit bedrijf. De installatie ging erg soepel en ik heb tot nog toe geen problemen gehad. Op het moment dat dit wel gebeurd dan hoef ik alleen maar te bellen.