Ik kocht LED verlichting voor een leuke prijs!

Hallo allemaal! Jullie weten inmiddels al wel dat ik erg veel in mijn huis en tuin bezig ben en dat ik hier veel over schrijf. Vandaag ga ik het iets anders doen. Vandaag ga ik het namelijk hebben over het huis van mijn broer. Mijn broer heeft een best gezellig huis maar ik heb hem geholpen met het nog leuker maken van zijn woning. Zo hebben we een nieuw bankstel voor hem gekocht en de nieuwe tafel staat ook erg mooi in de kamer. Helaas had mijn broer erg ongezellig licht in zijn woonkamer en daar wilde ik iets aan doen. Daarom heb ik LED verlichting voor hem aangeschaft. Dit heb ik gedaan op de website van Lamp Direct, hier kan je verschillende lampen kopen voor leuke prijzen. We hebben mooie lampen van het merk Philips gekocht en binnenkort komen ze binnen.

Het staat prachtig!

Inmiddels is de verlichting al binnengekomen en hebben mijn broer en ik het opgehangen. De LED verlichting past echt perfect in zijn huis. Hij heeft nu een erg gezellige woonkamer en dat komt mede dankzij het mooie licht in huis. We zijn er blij met deze aankoop en binnenkort gaan we ons richten op de tuin van mijn broer. Hij gaat niet op vakantie dus hij heeft een mooie tuin nodig voor de zomer!