Voeg iets toe aan jouw woning door een ander dakrand

logoWellicht heb je net een nieuw huis gekocht en wil je hier iets speciaals mee doen. Weten jullie wat een volschuim dakrand is? Dit is nou nog eens een toevoeging aan jouw woning. Nu zullen sommige wellicht niet weten wat volschuimen dakranden zijn, daarom ga ik dit jullie uitleggen. Een firma dat gespecialiseerd is in de verkoop hiervan is NPI. Ik heb dit bedrijf te horen gekregen van vrienden van mij die laatst dus zo’n dakrand gemonteerd hadden. Ze vertelde mij dat ze hun online gevonden hadden en eerst eens langs hun vestiging gegaan waren. Nadat ze daar zeer vriendelijk geholpen waren middels een professioneel advies hadden ze gelijk de bestelling geplaatst.

Swish-dakrand-wit-450x253Voor de mensen die niet weten wat een volschuim dakrand is zal ik een afbeelding hiervan aan dit artikel toevoegen. Het merk dat dit levert heet Swish en bieden bekleding aan van dakranden, boeiboorden en windveren voor zowel nieuwbouw- als renovatietoepassingen. Doordat het erg licht van gewicht is en de massieve uitvoering maakt het zeer eenvoudig om te verwerken en bewerken, net als hout. De dakrandpanelen zijn erg makkelijk in onderhoud en ze hoeven nooit opnieuw geschilderd te worden. Dit maakt het ideaal om te plaatsen om moeilijk bereikbare plekken. Het ophangen van zo’n dakrand is ook erg eenvoudig en kan iedereen zelf thuis doen. Althans als je deze stappen volgt.

Hoe hang je een dakrandpaneel op?

Een groot voordeel van Swish dakrandpanelen is dat ze een uniek ophangsysteem hebben. Zo kun je in drie eenvoudige stappen alles zelf monteren. Het ophangen van de panelen zorgt voor veel gemak omdat het gewicht van de dakrandpaneel wordt opgevangen door het ophangsysteem. Het wordt ook gelijk kaarsrecht uitgelijnd en zo bespaar je veel tijd en moeite. Dus je zet eerst alles in elkaar, vervolgens boor je het tegen de muur en klik je de rest erin. Dus wil jij ook iets unieks doen met je dakrand, bezoek npibv.eu eens.

Schroten-panelen-overstek-450x200