Met de makelaar in Groningen kon ik goed communiceren

Op zoek naar de makelaar Groningen voor de verkoop van de woning van een goede vriend van mij. Omdat hijzelf voor zaken in het buitenland zit en hij zijn huis wil verkopen omdat hij eindelijk weer terug komt naar de kant waar hij vandaan komt. Heeft hij mij gevraagd om dit voor hem uit te zoeken. Ik vind dit erg leuk want hij weet hoe gedreven ik kan zijn met verbouwen en klussen aan een woning. En dus ook met het helpen van de verkoop. Daarom ben ik naar Groningen gegaan met mijn vrouw en kinderen om te gaan helpen met het representatief maken van de woning die moet worden verkocht. Hiervoor heb ik een makelaar gevonden waar ik van mijn vriend direct al akkoord kreeg om een afspraak mee te maken.

Zeer tevreden over het hele verloop

Deze makelaar in Groningen is een man die ook erg gedreven is in zijn vak. Het was daarom erg prettig om hiermee in gesprek te komen over de staat en de verkoop van de woning. Ik heb hem de situatie uitgelegd en alles goed weten af te stemmen met mijn vriend die in het buitenland zit. Gelukkig is alles goed verlopen, en wat nu zo grappig is, is dat er bij de eerste bezichtiging al een bod is gedaan. Dit gebeurde één dag voordat mijn vriend weer terug was in Nederland. De rest van de afwikkeling mag hij natuurlijk zelf doen. En daarna op zoek naar een woning wat overigens ook erg voorspoedig is verlopen. Kortom, ik wilde deze zeer prettige ervaring even delen op internet. Omdat het door de goede begeleiding van deze makelaar en een beetje geluk  erg snel is gelukt om de woning te verkopen.