Alles in een pakket

300x250_KPN_All_Inclusive_April_Koper_1 logoKPN is al een aantal jaren een betrouwbare aanbieder van het alles in een pakket. Ze sturen een gratis monteur naar je toe die, de verschillenden diensten (telefonie, internet en televisie) installeert voor je en er voor zorgt dat jij deze diensten makkelijk kunt gebruiken. Bestel je online? Dan heb je geen verzend­- en/of activatiekosten. KPN biedt 3 verschillende pakketten aan waar we je meer over zullen vertellen.

KPN alles in een instap pakket

Het alles in een instap pakket is een betaalbaar pakket met 60 tv zenders waarvan er 15 in HD zijn. Internetgebruik tot 10MB/s seconde. Je maakt standaard gebruik van interactieve televisie dus je kunt je tv stop zetten en doorspoelen. Je ontvangt een gratie wifi­modem en belt voor een vast laag tarief naar vaste nummers.

KPN alles in een standaard pakket

Het alles in een standaard pakket bevat dezelfde 60 zenders waarvan er 15 in HD zijn en vaste lage prijs voor bellen naar vaste nummers. Je hebt ook een internetgebruik tot wel 50MB/s seconden. En je krijgt hierbij ook extra HD tv­ontvanger.

KPN alles in een premium pakket

Het alles in een premium pakket is het uitgebreidste pakket dat KPN aanbiedt. Super snel internet, 2 HD tv­ontvangers, downloaden tot 80 Mbit/s en uploaden met 8 Mbit/s, programma’s opnemen en de best mogelijke kwaliteit.

Wil je meer informatie? Kijk dan op onze site.