Op zoek naar een nieuwe plafond

Op zoek naar een nieuw huis

 

Ik en mijn vrouw zijn een tijdje geleden verhuisd. We waren weer toe aan iets nieuws en ons vorige huis zat ook vol met mankementen. Wij hadden vooral last van het plafond in ons vorige huis dus dat was natuurlijk een belangrijk punt bij onze keuze voor ons nieuwe huis. Ik ben gaan kijken naar nieuwbouw huizen en wat daar de opties voor plafonds waren, of je dat ook al zelf mocht kiezen wat je wou. Uiteindelijk kwam ik een nieuwbouw project tegen waar je bijna alles zelf kon uitkiezen dat heb ik toen meteen aan mijn vrouw laten zien. Samen hebben we besloten om ons aan te melden. plafond

Eigen huis

Ik kon mijzelf erg betrekken bij de bouw zo heb ik ook zelf de plafonds uitgekozen. Die ik gevonden had op www.heering.eu/plafonds wat ik jullie trouwens allemaal aan raad. Ze hadden heel veel keuzen uit verschillenden merken en kleuren. Mijn vrouw en ik hebben samen de kleur besloten en daarna is het plafond aangelegd bij ons. Ook bij alle andere dingen werden we erg  betrokken wat wij natuurlijk erg op fijn vonden. Zo konden we ons eigen plekje maken. Iedereen die graag een huis wil precies aan zijn of haar wensen raad ik aan om toch echt voor een nieuwbouw project te gaan. Je kan je eigen huis precies na wens laten maken. Wat er fijn is als je specifieke wensen voor je huis hebt. Ik wens jullie veel succes met het vinden van jullie nieuwe huis.